Voor 17:00 besteld en geen pre-order? Zelfde werkdag verzonden!
Gratis verzending, waarom ook niet

Meestgestelde vragen

 

Bestelling

Een pre-order bestelling is een bestelling van een boekje dat nog niet is afgerond. Wij zetten de pre-orders altijd aan het begin van de periode online zodat studenten zich geen zorgen meer hoeven te maken over het ontvangen van de samenvatting. Nu wij de kwaliteit altijd boven alles zetten en er naar streven dat met een AthenaSummary u het tentamen haalt, is het onmogelijk om op dag 1 van de studie het boekje uit te geven. Wij zorgen er namelijk elk jaar voor dat alle boekjes worden gecontroleerd en bewerkt aan de hand van de nieuwe voorgeschreven stof. Zodra het boekje is afgerond, ontvang je als eerste de samenvatting. De verwachte verzenddatum is altijd te vinden bij het product zelf.

Dit is afhankelijk van het moment waarop je een bestelling hebt geplaatst en van de vraag of de door jou bestelde producten de status pre-order hebben of direct beschikbaar zijn. Als de samenvatting is besteld in de pre-order, dan wordt het boekje direct verzonden zodra deze is afgerond. De verwachte verzenddatum is altijd te vinden op de productpagina. Indien je een bestelling (die geheel direct beschikbaar is) hebt geplaatst op een werkdag vóór 17:00 uur, wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Indien je een bestelling hebt geplaatst op een werkdag na 17:00 uur, wordt de bestelling de volgende dag verzonden.

Onze site stuurt je automatisch een mail wanneer de bestelling is verzonden. Dit is niet de orderbevestiging maar een aparte mail die je ontvangt zodra de samenvatting daadwerkelijk is verzonden. In deze mail vind je dan ook de track and trace van de bestelling.

Bestellingen worden op dinsdag tot en met zaterdag bezorgd. Op zondag en maandag worden er geen bestellingen afgeleverd door PostNL.

 

Samenvattingen

Onze samenvattingen worden geschreven door de beste studenten van de faculteit. De studenten worden in het schrijven begeleid door een ervaren manager, taalcontroleur en inhoudscontroleur.

Wij doen altijd ons uiterste best de stof integraal op te nemen in een samenvatting. Echter willen wij voorkomen dat samenvattingen te groot van omvang worden en maken wij bepaalde keuzes. Daarom zullen sommige onderwerpen uitgebreider aan bod komen dan andere onderwerpen. Onze samenvattingen zijn altijd gebaseerd op de voorgeschreven stof vanuit de Universiteit en worden ieder jaar geupdate aan de hand van de nieuwe studieleidraden.

De literatuursamenvatting is geschreven op basis van alle voorgeschreven literatuur voor jouw vak. De exam guide is gemaakt op basis van wat voor soort vragen jij kan verwachten op het tentamen. Denk hierbij aan stappenplannen, oefenvragen, en gedetailleerde uitleg.

Samen dus de perfecte combi om jou voor te bereiden op jouw tentamen.

Zodra de samenvatting af is, krijg je een mail met daarin de link naar jouw digitale samenvatting. Ben je de mail kwijt? Stuur dan een mail met jouw ordernummer naar info@athenasummary.nl, dan helpen wij jou graag.

Een digitale samenvattingen kan niet worden geprint.

 

Algemeen

Wij hechten enorm veel waarde aan de kwaliteit van onze samenvattingen. Wij werken dan ook samen met taalcontroleurs, inhoudscontroleurs en de beste plaatselijke studenten. Daarnaast zijn wij vaak goedkoper dan de concurrentie en staat alle stof in één overzichtelijk boekje, waarvan de opmaak is gecontroleerd door een apart controleteam.

Dit is helaas niet mogelijk.

Dit is helaas niet mogelijk.

Op zaterdag en zondag is onze drukker gesloten. Samenvattingen die in het weekend besteld zijn, worden op maandag verzonden en zijn in principe op dinsdag in huis. De verzendmail die je ontvangt in het weekend is derhalve een bevestiging dat de bestelling goed is binnengekomen bij onze drukker.

Wij staan altijd open voor ondernemende studenten. Je kan een mail sturen naar het algemeen contactadres dat te vinden is op onze contactpagina, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Wij staan altijd open voor ondernemende studenten. Je kan een mail sturen naar het algemeen contactadres dat te vinden is op onze contactpagina, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Onze samenvattingen zijn altijd gebaseerd op de meest recente literatuur (en/of colleges) en bevatten in principe alle voorgeschreven stof. Bovendien worden onze samenvattingen door verschillende teams gecontroleerd en doen wij er alles aan om fouten te voorkomen en de informatie zo goed en duidelijk mogelijk op te schrijven. Daarnaast wordt de samenvatting gedrukt in een mooi boekje en kun je altijd contact met ons opnemen voor inhoudelijke vragen.

 

 

 

 

 

Kunnen wij je helpen?

Voor algemene vragen kan je ons altijd mailen op: info@athenasummary.nl