Voor 17:00 besteld en geen pre-order? Zelfde werkdag verzonden!
Gratis verzending, waarom ook niet

Topkwaliteit samenvattingen voor studenten

  • Gratis verzending, bij elke bestelling
  • Voor 17:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gecontroleerd, op inhoud, taal en opmaak

Vind jouw samenvatting

Een abonnement bij AthenaSummary.
Altijd de beste en voordeligste keuze.

✅ Iedere periode als eerste gratis thuisbezorgd

Direct toegang tot de samenvattingen uit 22/23

✅ Altijd digitaal én op papier

✅ Tot 65% korting

GÉÉN automatische verlenging

Vind jouw samenvatting

Een samenvatting zegt meer dan duizend bladzijden

 

De epische reis die jouw samenvatting aflegt voordat wij gezamenlijk naar die 10 werken.  Alle tentamenstof. Gewoon samengevat. Efficiënt je studie halen, might as well.

Ons rapport. Nu gaan we het voor jou fixen.

8,71
Geven jullie ons als gemiddeld cijfer. Samen bouwen naar de 10.
1200+
Verschillende samenvattingen die in collegejaar 2021-2022 zijn uitgegeven.
52.281
Studenten hebben in collegejaar 2021-2022 het tentamen gemaakt met behulp van AthenaSummary.
Support Team

Kunnen wij je helpen?


Voor algemene vragen kan je ons altijd mailen op:

info@athenasummary.nl

Veelgestelde vragen

Geen antwoord op je vraag gevonden? Stel je vraag aan info@athenasummary.nl

Alle samenvattingen die voor 17:00 worden besteld, worden dezelfde werkdag verzonden. Let wel op, als jij een pre-order product bestelt, wordt de gehele order verzonden zodra de samenvatting beschikbaar is.

De kwaliteit van onze samenvattingen. Wij werken ieder jaar samen met taalcontroleurs, inhoudscontroleurs en de beste plaatselijke studenten (8,5+ gemiddeld). Afsluitend zijn wij vaak goedkoper dan de concurrentie en staat alle stof in één overzichtelijk boekje, waarvan de opmaak is gecontroleerd door een apart controleteam.

Staat bij een bepaald product de status pre-order? Dan is deze samenvattingen nog niet volledig klaar. Wij zijn op dat moment nog hard bezig met het controleren en verbeteren van de samenvatting zodat we zeker weten dat jij het tenamen gaat halen met ons boekje. Wel kun je alvast de samenvatting van vorig collegejaar aanschaffen, maar let wel op: wij controleren deze niet op de voorgeschreven stof van het huidige collegejaar. Het kan dus zijn dat de stof in deze boekjes niet overeenkomt met de nieuwe stof. In het geval dat hier wel sprake van is, kun je deze boekjes alvast gebruiken om de start te maken. Wij raden altijd aan om ook het boekje van dit jaar aan te schaffen nu wij deze volledig controleren op inhoud, taal en opmaak.

Door onze jarenlange ervaring met het aanbieden van samenvattingen, weten wij exact wat er nodig is voor het behalen van je tentamen. Zo verdelen wij onze producten in verschillende categorieën. De literatuursamenvatting biedt een compleet overzicht van de voorgeschreven stof. Deze basis is altijd nodig voor de verdiepingsvragen op het tentamen. Naast de literatuursamenvatting bieden wij exam guides aan. De exam guides bieden volledige stappenplannen en schematische weergaves die helpen bij het beantwoorden van tentamenvragen. Daarnaast worden na elk hoofdstuk oefenvragen opgenomen die gebaseerd zijn op oude tentamens. Door onze exam guides goed te bestuderen, kun jij iedere tentamenvraag met de juiste structuur beantwoorden. Tot slot kun je onze oefenboekjes gebruiken die je helpen met het concreet toepassen van alle stof uit de literatuursamenvattingen en exam guides. De perfecte voorbereiding op jouw tentamen.