1. Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Dit is afhankelijk van het moment waarop u een bestelling heeft geplaatst. Indien u een bestelling heeft geplaatst op een werkdag vóór 14 uur, wordt de bestelling in principe binnen 2 werkdagen thuisbezorgd. Indien u een bestelling heeft geplaatst op een werkdag na 14 uur, wordt de bestelling in principe binnen 3 werkdagen thuisbezorgd.

2. Bezorgen jullie bestellingen in het weekend?
Bestellingen worden op dinsdag t/m zaterdag bezorgd, op zondag en maandag worden geen bestellingen afgeleverd.

3. Ik heb de verkeerde samenvatting ontvangen, wat nu?
Helaas komt het in zeldzame gevallen voor dat onze drukker een verkeerde samenvatting opstuurt. U kunt een mail sturen naar een van de adressen op onze contactpagina, wij lossen het probleem dan graag voor u op.

4. Ik heb een mail gehad dat mijn bestelling is verzonden, wat betekent dit?
Onze site stuurt u automatisch een mail waarin staat dat uw bestelling is verzonden, dit betekent dat uw bestelling naar de drukker is verzonden en daar wordt verwerkt. Uw bestelling is daadwerkelijk met Fietskoeriers verzonden als u een mail krijgt met de track & trace.

5. Zijn jullie in het weekend open?
Op zaterdag en zondag is onze drukker gesloten. Samenvattingen besteld in het weekend worden op maandag verzonden en in principe op dinsdag thuisbezorgd. De verzendmail die u ontvangt in het weekend is derhalve een bevestiging dat de bestelling goed is binnengekomen bij onze drukker.

6. Er staat een fout in een samenvatting, wat nu?
Helaas komt het in zeldzame gevallen voor dat er een fout in een samenvatting staat. U kunt een mail sturen naar een van de adressen op onze contactpagina, wij lossen het probleem dan graag voor u op.

7. Door wie worden jullie samenvattingen geschreven?
Onze samenvattingen worden geschreven door de beste studenten van de faculteit. Zij worden in het schrijven begeleid door een ervaren manager, taalcontroleur en inhoudscontroleur.

8. Staat alle stof in een samenvatting?
Wij doen altijd ons uiterste best de stof integraal op te nemen in een samenvatting. Echter willen wij voorkomen dat samenvattingen te groot van omvang worden en maken wij bepaalde keuzes. Daarom zullen sommige onderwerpen uitgebreider aan bod komen dan andere onderwerpen.

9. Kan ik de samenvattingen ook via een fysieke locatie aanschaffen?
Dat kan, kijk hier voor een overzicht van de samenwerkende fysieke verkooplocaties.

10. Kan ik de samenvattingen ophalen op jullie hoofdkantoor?
Dat is helaas niet mogelijk.

11. Kan ik de samenvattingen ophalen bij jullie drukker?
Dat is helaas niet mogelijk.

12. Waarom zou ik betalen voor jullie samenvattingen als ik online ook gratis samenvattingen kan vinden?
Onze samenvattingen zijn altijd gebaseerd op de meest recente literatuur en bevatten in principe alle voorgeschreven stof. Bovendien worden onze samenvattingen door verschillende teams gecontroleerd en doen wij er alles aan fouten te voorkomen en de informatie zo goed en duidelijk mogelijk op te schrijven. Daarnaast wordt de samenvatting gedrukt in een mooi boekje en kun je ons altijd mailen met inhoudelijke vragen.

13. Wat onderscheidt jullie van de concurrentie?
Wij hechten enorm veel waarde aan de kwaliteit van de samenvattingen. Wij werken dan ook samen met taalcontroleurs, inhoudscontroleurs en de beste plaatselijke studenten. Bovendien worden wij gesteund door verschillende studieverenigingen, wat kan worden gezien als een kwaliteitsgarantie. Afsluitend zijn wij vaak goedkoper dan de concurrentie en staat alle stof in één overzichtelijk boekje, waarvan de opmaak is gecontroleerd door een apart controleteam.

14. Ik heb een samenvatting geschreven en wil die graag in samenwerking uitbrengen, kan dit?
Wij staan altijd open voor ondernemende studenten. U kunt een mail sturen naar een van de adressen op onze contactpagina, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

15. Ik wil bij jullie werken, kan dit?
Wij staan altijd open voor ondernemende studenten. U kunt een mail sturen naar een van de adressen op onze contactpagina, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.